Tail light works, signals don't

View previous topic View next topic Go down

Tail light works, signals don't

Post  Clay-san on Fri Sep 19, 2008 2:22 pm

On my 04 1800C I removed my front turns a few weeks ago when one mounting bracket was stripped by my mechanic (it's okay - we have an arrangement and I'm looking for something better) and left the wires in the headlight. My rear signals ran fast, so I ordered the diode fix, a replacement flasher, LED clusters for tailight and rear turns, and smoked rear lenses (goin' DARKSIDE soon), which all arrived this week for installation this coming weekend. Coming to work today my rear signals and indicator light stopped working, but the tailight/brakelight works fine, which makes me think fuse, but should the taillight also be out in that case? Question I can't check it out myself until tomorrow (work and plans), but would appreciate any input y'all have cheers Thanks!
-Clay
Update: Just rode on my lunch - Could it be the turn indicator bulb burned out?


Last edited by Clay-san on Fri Sep 19, 2008 3:04 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : I think I figured it out)
avatar
Clay-san

Number of posts : 20
Age : 48
Location : Minneapolis, MN
Registration date : 2008-08-14

Back to top Go down

Re: Tail light works, signals don't

Post  horseman8m on Sat Sep 20, 2008 8:27 am

check the turn switch.
avatar
horseman8m

Number of posts : 1449
Age : 29
Location : valdosta , GA.
Registration date : 2008-02-09

Back to top Go down

Re: Tail light works, signals don't

Post  nodakbassmaster on Sat Sep 20, 2008 11:57 am

taillight and signals are on different fuses... wires in the headlight bucket could have grounded out blowing the fuse, or something with your resister install?

_________________
05 1800F/N
215/45/18 Toyo T1R
I walk on water

avatar
nodakbassmaster
Admin
Admin

Number of posts : 1604
Age : 38
Location : Rapid City, SD
Registration date : 2007-12-15

Back to top Go down

tail light works, signals don't

Post  Clay-san on Mon Sep 22, 2008 12:07 pm

Thanks you guys! cheers
I started by checking the leads from the fronts inside the headlight bucket, but the connectors have a rubber sleeve and look okay, which is why I didn't try harder to isolate them when they were disconnected. Then I popped in my new non-load dependent flasher and VOILA! All is well again! Very Happy I still need to do the diode fix so I can install my LED rear turns/run lights. The LED taillight looks bright even though I used a smoked lens since I'm about to go DARKSIDE! I just wanted to participate in some tech talk that is non - tire related...Thanks again!
-Clay
avatar
Clay-san

Number of posts : 20
Age : 48
Location : Minneapolis, MN
Registration date : 2008-08-14

Back to top Go down

Re: Tail light works, signals don't

Post  nodakbassmaster on Tue Sep 23, 2008 12:23 am

glad you got it fixed!!

_________________
05 1800F/N
215/45/18 Toyo T1R
I walk on water

avatar
nodakbassmaster
Admin
Admin

Number of posts : 1604
Age : 38
Location : Rapid City, SD
Registration date : 2007-12-15

Back to top Go down

Re: Tail light works, signals don't

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum